ΠΑΟΚ | Νέα συνεργασία για τον "Δικέφαλο"

Σε κοινούς δρόμους θα βαδίζουν ο ΠΑΟΚ και η Printagain, καθώς ο "Δικέφαλος" ανακοίνωσε πως η εταιρία θα συμμετάσχει στο χορηγικό του πρόγραμμα της νέας σεζόν.


Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συμφωνία με την εταιρία Printagain, που στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ συμμετέχοντας στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013

ως Επίσημο Προμηθευτής.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία Printagain η οποία στηρίζει την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. συμμετέχοντας ως Επίσημος Προμηθευτής, δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακατασκευής μελανοδοχείων inkjet και laser εκτυπωτών από το έτος 2009 δίνοντας πολλές λύσεις στην κρίση. Υπεύθυνος είναι ο κος Παπακωνσταντίνου Νικόλαος, εδρεύει στην Οδό Πουλαντζάκη 18, Τ.Κ. 55131, Καλαμαριά. Τηλ./ Fax. 2310–427122. Ε-mail: [email protected], Site: http://www.printagain.gr

Ο Υπεύθυνος της Printagain, κος Παπακωνσταντίνου Νικόλαος δήλωσε για την συνεργασία: «Και για την κρίση υπάρχει λύση μέσω της Printagain όπου μειώνουμε το κόστος των αναλωσίμων της επιχείρησής σας μέχρι και 50% ανακατασκευάζοντας μελάνια – τονερ, laser και inkjet εκτυπωτών, προσφέροντάς σας εγγυημένη ποιότητα, εφάμιλλη των εργοστασιακών (OEM). Ενδεικτικό παράδειγμα: Στην αγορά ενός αυθεντικού τόνερ για έναν Laser εκτυπωτή ασπρόμαυρης εκτύπωσης, απαιτείται ένα ποσό των 80 περίπου ευρώ. Εάν υπολογίσουμε ότι ένα γραφείο ή επιχείρηση, χρειάζεται 1 τόνερ τον μήνα, στον χρόνο θα πρέπει να διαθέσουμε 960 ευρώ. Η δική μας λύση θα μειώσει το κόστος έως και 480 ευρώ.

Και επειδή συνεχώς μας ρωτάτε σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι ο εκτυπωτής σας, αν χρησιμοποιήσετε ανακατασκευασμένο μελανοδοχείο, απαντάμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ,. Εφόσον γίνει σωστή ανακατασκευή όπως γίνεται στην Printagain δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Σε περίπτωση όμως που συμβεί το μελανοδοχείο να μην εκτυπώνει ΑΠΟΛΥΤΑ σωστά (όπως το ΟΕΜ) η Printagain δεσμεύεται να το αντικαταστήσει αμέσως χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Να τονίσουμε ακόμη ότι όλοι μας με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος!!! , διότι πάνω από 300 εκατομμύρια δοχεία μελάνης το χρόνο καταλήγουν στις χωματερές παγκοσμίως. Αναμφισβήτητα είναι αδύνατο να σταματήσουμε τελείως αυτή την διαδικασία, μπορούμε όμως να την περιορίσουμε αρκετά. Η ανακύκλωση κάνει την διαφορά! Κάθε δοχείο που ανακατασκευάζεται είναι ένα λιγότερο που πρέπει να παραχθεί και ένα λιγότερο που θα καταλήξει στις χωματερές.

Τέλος, η Printagain επίσης χρησιμοποιεί πρώτες ύλες και υλικά αρίστης ποιότητας από πρωτοπόρους ευρωπαϊκούς οίκους στο είδος, καθώς επίσης και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα προκειμένου να σας προσφέρει τα πλέον ποιοτικά προϊόντα»."

Keywords
Τυχαία Θέματα