ΠΑΟΚ | Μεγάλη προσφορά για τους φιλάθλους

Η ασφαλιστική εταιρία, "Rrime Insurance" είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς του ΠΑΟΚ και προσφέρει σε τρεις τυχερούς φιλάθλους του "Δικεφάλου" τρία ασφαλιστικά ετήσια προγράμματα υγείας "ΜED ONE", όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η PRIME INSURANCE, μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέρει

τρία (3) ασφαλιστικά ετήσια προγράμματα υγείας MED ONE, σε τρεις τυχερούς φιλάθλους που θα αναδειχθούν νικητές μετά από κληρώσεις που θα διεξαχθούν στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από τον αγώνα ΠΑΟΚΠεριστέρι που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7μ.μ.

H PRIME INSURANCE δραστηριοποιείται σε Ελλάδα & Κύπρο και παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, βάζοντας στο κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Τα σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα και οι υπηρεσίες, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, το πλούσιο δίκτυο συνεργατών και η στήριξη από κορυφαίους αντασφαλιστικούς ομίλους κάνουν την PRIME INSURANCE μία πρότυπη ασφαλιστική εταιρεία που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εταιρικών και ατομικών πελατών, παρέχοντας ασφάλεια για την Υγεία, την Περιουσία, το Αυτοκίνητο και για κάθε επαγγελματική ανάγκη.

Το πρόγραμμα υγείας MED ONE είναι μία ετήσια εξωνοσοκομειακή ασφάλιση που προσφέρει:
δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι 200€ ετησίως, σε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων,
για εξετάσεις πέραν των 200€, χρέωση με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς (τιμές Δημοσίου),
απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς με συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη (πανελλαδικό δίκτυο γιατρών),
check-up σε πολύ χαμηλές τιμές,
ψηφιακό φάκελο υγείας για κάθε πελάτη,
δεύτερη ιατρική γνωμάτευση.

Επιπλέον δεν έχει περιορισμούς ηλικίας ή εξαιρέσεις για προϋπάρχουσες παθήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα