ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: «Η ομάδα είχε ψυχικά αποθέματα»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανελετυσινιακό, ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος, αναφέρθηκε στην κούραση που έχει η ομάδα του από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι που έπεται κόντρα στην Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

"Το είχαμε συζητήσει ότι η Ελευσίνα είναι καλή ομάδα. Εφερε αποτελέσματα όχι από τύχη αλλά μετά από προσπάθεια. Είχαμε ψυχικά αποθέματα. Οι παίκτες καλούνται σε μικρά χρονικά διαστήματα να παίρνουν βαρύ φορτίο. Εμείς αρχίσαμε άσχημα, παίκτες βασικοί μας σκόρερ

ήταν άστοχοι. Στη συνέχεια η αμυνά μας ήταν δυνατή. Σιγά σιγά μπήκαμε στο παιχνίδι αλλά έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ λέγοντας: "Εμείς πρέπει να παλέψουμε τώρα απέναντι σε μία καλή ομάδα σε μία δύσκολη έδρα"

Τέλος, σχολίασε και την κούραση των παικτών του: "Προβληματισμός υπάρχει γενικά αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο"

Από τη μεριά των παικτών το λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κασελάκης λέγοντας"Ηταν πολύ ψυχοβγαλτικό παιχνίδι. Η Ελευσίνα δεν είναι τυχαία ομάδα, το ξέραμε αυτό από πριν. Κάναμε πολλά παιδικά λάθη που παραλίγο να μας στοιχίσουν αλλά αυτό που μένει είναι η προσπάθεια στο τέλος. Πήραμε μία σημαντική νίκη που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Δεν είναι βέβαιο αν θα παίξεις καλά ότι θα κερδίσεις ή αν θα παίξεις άσχημα θα χάσεις, με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά και χάσαμε και σήμερα κάναμε λάθη και κερδίσαμε".

Αναφέθηκε και στην κούραση λέγοντας: "Σε λιγότερο από 48 ώρες δίνουμε ένα κρίσιμο ματς με την Μπουντούτσνοστ και πρέπει να συγκεντρωθούμε για το καλύτερο. Δεν πρέπει να βάλουμε στην σκέψη μας την κούραση. δεν είναι ευχάριστα τα πολύωρα ταξίδια, αλλά η κούραση ξεκινάει από το μυαλό. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε"

Παράλληλα σχολίασε και το αν ο Δικέφαλος υποτίμησε τον Πανελευσινιακό: "Δεν τον υποτιμήσαμε, είναι θέμα συγκέντρωσης. Οταν παίξαμε καλά στην άμυνα πήραμε μία διαφορά ασφαλείας"

Στάθηκε και στην προσωπική του απόδοση λέγοντας: "Εγώ θα πρέπει να είμαι έτοιμος κάθε φορά που έχω την ευκαιρία"

Keywords
Τυχαία Θέματα