ΠΑΟΚ | Δέδας: "Είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας"

Ο Γιώργος Δέδας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και την Τετάρτη (05/09) πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίασή του από τον “Δικέφαλο” κατά την διάρκεια της οποίας τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την φετινή πορεία της ομάδας.

Πρώτος πήρε το λόγο ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης ο οποίος ανέφερε: "Είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ. Για εμάς όλους που βρισκόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι και είμαστε κάθε μέρα

μαζί του το πολύ δυνατό του στοιχείο δεν είναι το αγωνιστικό του προφίλ, αλλά ο χαρακτήρας του.
Είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ. Είναι και ένα παιδί που με την ποιότητά του κάνει καλύτερη ομάδα και ένα πολύ καλό εργαλείο για τον προπονητή. Πάντα ήταν παρών στις δύσκολες στιγμές της ομάδας. Ανθρωποι που αγωνίζονται και ξέρεις ότι θα τους έχεις δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές είναι πάντα σημαντικοί και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που τον αποκτήσαμε".


Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Δέδας: "Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί δεν μ' αρέσει κάποιος δίπλα μου και να λέει καλά λόγια. Οι συνθήκες που ήρθα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενο φορά ήταν ιδανικές, με ένα γήπεδο που χωράει 9.000 κόσμο, την ομάδα να φτάνει στο αγωνιστικό της ταβάνι και το κλίμα να είναι άψογο. Το καλό για μένα είναι ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμασταν είναι όλοι οι ίδιοι, δεν θα χάσουμε χρόνο να βρούμε χημεία. Ήρθα όπως έφυγα, με τις καλύτερες εντυπώσεις. Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν μ' αρέσει να μιλάω γιατί είναι θέμα προπονητή. Η ομάδα θεωρητικά είναι καλή, δουλεύουμε συνεχώς και έρχονται παίκτες με στόχο να παίξει καλό μπάσκετ και έτσι να έρθουν οι νίκες".


Για την συμμετοχή του στο καμπ του ΠΑΟΚ: "Όταν ήρθα τον Ιούνιο για να κάνουμε προπονήσεις ήταν σαν μην πέρασε μία ημέρα. Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν που ήταν καλές έγιναν ακόμη καλύτερες. Πέραν τις καλής μπασκετικής δουλειάς που γίνονταν στο καμπ».
Για τους προσωπικούς του στόχους: «Είμαι φιλόδοξος, όταν παίζεις επαγγελματικό μπάσκετ έχεις σκοπό να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Αυτό ουσιαστικά είναι ανέφικτο, αλλά κάνοντας προπονήσεις και επειδή ξέρω τον κόουτς είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η ομάδα θα φτάσει σε καλό επίπεδο. Τώρα ποια θέση θα πάρουμε δεν θα το πω εγώ, είναι θέμα προπονητή, πρέπει να ολοκληρωθεί το ρόστερ".


Για τα μεσοβδόμαδα ματς: "Υπάρχουν δύο απόψεις για τα μεσοβδόμαδα ματς. Από την μία σε αναγκάζουν να φορμαριστείς πιο γρήγορα, από την άλλη δεν έχεις έχεις πολύ χρόνο για τον επόμενο αντίπαλο στο πρωτάθλημα Μην ξεχνάμε ότι σε 15 ημέρες είναι το πρώτο επίσημο ματς. Αυτό πιστεύω θα μας βγει σε καλό. Την προηγούμενη φορά που ήμουν στον ΠΑΟΚ στην έδρα μας κερδίζαμε, αλλά εκτός δεν είχαμε βρει ρυθμό. Χάσαμε κάποια ματς προς το τέλος και η ομάδα τερμάτισε εκεί που τερμάτισε".


Για τους πολλούς σουτέρ που θα υπάρχουν στην ομάδα: "Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον κόουτς, επειδή ξέρει να προσαρμόζει το παιχνίδι ανάλογα με τους ψηλούς και τους κοντούς. Όσον αφορά τους σουτέρ το ότι είναι πολλοί δί

Keywords
Τυχαία Θέματα