ΠΑΟΚ | Χάτσερ: "Δυνατοί στα πλέι οφ"

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την 21η αγωνιστική με ήττα και ο Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στον ΑΓΟΡ και επεσήμανε ότι οι παίκτες του "δικεφάλου" πήραν το μάθημά τους και πλέον θέλουν να φανούν δυνατοί στα πλέι οφ.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Metrosport". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για

την αναμέτρηση απέναντι στον ΑΓΟΡ: "Νοιώθω περίεργα για αυτό το ματς. Παίξαμε καλά αξίζαμε νίκη, αυτά όμως συμβαίνουν. Για 37 λεπτά ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος χάσαμε για ένα σουτ. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Κώστα (σ.σ Χαραλαμπίδη), το σουτ ήταν ελεύθερο, αλλά άλλες φορές μπαίνουν τα σουτ και άλλες όχι. Ήταν πάντως σκληρή ήττα".

Για το αν έγινε μάθημα στον ΠΑΟΚ η ήττα: "Πάντα μαθαίνεις κάτι. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες, στις προσαρμογές κάθε αγώνα για να μπούμε δυνατοί στα πλέι οφ".

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση: "Κατά κάποιο τρόπο στο τέλος βγήκε και κούραση, περισσότερο η πνευματική μετά το ματς με τον Άρη. Ήταν το ταξίδι, το ότι παίξαμε μετά από τρεις μέρες. Μετρούν αυτά. Μερικά παιδιά ήταν περισσότερο κουρασμένα αλλά δεν χάσαμε από αυτό. Παίξαμε και ζώνη για 35 λεπτά οπότε μειώσαμε την ένταση στην άμυνα, δεν χρειάστηκε να κυνηγήσουμε πολύ. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα εκεί".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από το -14 και για το αγωνιστικό στυλ του ΑΓΟΡ :"Γυρίσαμε το παιχνίδι αλλά αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά. Ήταν η 3η σερί. Η ομάδα έχει την εμπειρία να το κάνει. Από το -14 θα μπορούσαμε να πάμε στο +14, δεν πανικοβληθήκαμε, ξέραμε ότι σιγά σιγά θα επιστρέφαμε στο ματς. Το Ρέθυμνο παίζει ένα στυλ και κάνει τους άλλους να προσαρμόζονται. Είναι η φιλοσοφία τους, τρέχουν πολύ, έχουν τα ακροβατικά του Πέτγουει, αλλά είναι δύσκολα 40 λεπτά να παίζεις έτσι. Το πλάνο μας ήταν καλό, αλλά δεχθήκαμε 4 τρίποντα στο τελευταίο τρίλεπτο. Την επόμενη φορά, αν τους βρούμε στα πλέι οφ θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα