ΠΑΟΚ | Αυλαία το Σάββατο (8/5) για το "3 με 3"

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο τουρνουά "3 με 3", το οποίο θα διεξαχθεί στο προαύλιο χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

"Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για την συμμετοχή στο Τουρνουά «3-on-3» που διοργανώνουν από κοινού

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM, η Ε.Ο.Κ. και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτάτη στον προαύλιο χώρο του PAOK Sports Arena.

Το τουρνουά ξεκινά νωρίς το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου 2013 και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι αθλητές του PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM, ανεξάρτητοι αθλητές από διάφορες ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και αθλητές και αθλήτριες από τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες... Ζέφυρος '02, Ακαδημία SHOOTERS από την Φλώρινα, ΓΑΣ Έδεσσας, Εθνικός Αστέρας Σοχού.

Φυσικά θα συμμετέχουν και ομάδες από την Θεσσαλονίκη που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για το τουρνουά «3-on-3», όπως αθλητές και αθλήτριες από την Ακαδημία της Ευκαρπίας, του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, του Μέγα Αλέξανδρου, του Θρίαμβου Ταγαράδων, του ICBS, του Αχιλλέα Τριανδρίας, του Ιωνικού Διαβατών, του Αχιλλέα Περαίας, του Θερμαϊκού Θέρμης, του Πανοράματος, του Ορφέα Πλαγιαρίου και άλλων ομάδων.
Άξια αναφοράς είναι η συμμετοχή γονέων και φίλων των αθλητών της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, αλλά και δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης, όπως και φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
Δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη είχαν δηλώσει περισσότερες από 50 ομάδες όλων των ηλικιών.

Το Σάββατο 18/5/2013 θα συμμετάσχει στο τουρνουά και η ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών, αλλά παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες μεταξύ των αθλητών της Ακαδημίας μας και αυτών της ακαδημίας των Ίκαρων .

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας ήδη συνεργεία του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη προέβησαν στον καθαρισμό των χώρων με συνεργεία του, άλλα και μηχανήματα, ενώ σήμερα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η γραμμογράφηση των γηπέδων και η τοποθέτηση των μπασκετών από συνεργείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν δώρα-εκπλήξεις. Στους νικητές των ενηλίκων κατηγοριών θα δοθούν δώρα προσφορά της εταιρίας CYTA αλλά και της εταιρίας ιματισμού ΡΕΑΚ που ντύνει κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Λεπτομέρειες για τους κανονισμούς του «3-on-3» μπορείτε να δείτε εδώ, όπως επίσης και στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα