Greeks Abroad | "Σφαλιάρα" της Καζέρτα στην Σιένα με καλό Μαυραειδή

Η Καζέρτα πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Σιένα καθώς επικράτησε με 72-64 με τον Νταν Μαυραειδή να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση. Αντίθετα η Μπιέλα του Τσαλδάρη ηττήθηκε από την Αβελίνο με 72-77.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καζέρτα και την Σιένα ήταν αμφίρροπη από την αρχή, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 35-33 στο ημίχρονο και την Σιένα να παίρνει κεφάλι στο 30ο λεπτό με 44-48. Στην

τελευταία περίοδο η Καζέρτα ήταν πιο ψύχραιμη και έτσι έφτασε στη νίκη με 72-64. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντέχι Ακιντέλε με 19 πόντους. Ο Νταν Μαυραειδής συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του με έντεκα πόντους. Από την Σιένα προσπάθησαν οι Ντέιβιντ Χάκετ και Μπόμπι Μπράουν με δέκα πόντους.

Η Αβελίνο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του ματς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Μπιέλα πίεσε και κατάφερε να μειώσει την ψαλίδα. Τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με 72-77. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Νικολα Ντράγκοβιτς με 25 πόντους. Οι 20 πόντοι που σημείωσε ο Τέιλορ Ρότσεστι δεν ήταν αρκετοί για την Μπιέλα. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έμεινε στα «ρηχά» μιας και ολοκλήρωσε το ματς με έναν πόντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα