ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: «Να μην παρασυρθούμε»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στάθηκε σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι της Κυριακής (08/12) ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Κάθε αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος και υπό αυτό το πρίσμα αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό Ρόδου. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από τρεις σερί νίκες, έχει καλή ψυχολογία, ενώ παρουσιάζεται με διαφορετικό πρόσωπο με τον νέο προπονητή του» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού για να συνεχίσει λέγοντας.

«Έχουμε και εμείς καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες, που έχουμε πετύχει το τελευταίο διάστημα,

αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, που είναι η νίκη. Να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια και στα 40’ του ματς. Περιμένουμε από τον κόσμο μας την στήριξη και την βοήθεια του».

Από τη μεριά του ο Χρήστος Σαλούστρος πρόσθεσε: «Ο αντίπαλος μας είναι πολύ επικίνδυνος γιατί προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Δεν έχει σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή της σεζόν για το Κύπελλο, διότι ο Κολοσσός στο διάστημα που μεσολάβησε άλλαξε προπονητή, ενώ λόγω των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων θα έρθει στην Νέα Σμύρνη με ανεβασμένη ψυχολογία. Έχουμε και εμείς καλή ψυχολογία από την σημαντική νίκη στην Λιθουανία την περασμένη Τετάρτη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό το ματς που χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα