ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Μέσα ο Καββαδάς, έξω οι Κάρτερ και Μπατής

Ο Πανιώνιος θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο ΚΑΟΔ στην Δράμα με τη συμμετοχή επίσης του ΠΑΟΚ και της Λουκόιλ Ακαντέμικ του Δημήτρη Βεργίνη, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μετρά απουσίες, αλλά και μια πολύ σημαντική
"προσθήκη".

Και όταν λέμε "προσθήκη", εννοούμε την ενσωμάτωση του Βασίλη Καββαδά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο διεθνής σέντερ απουσίαζε καθώς είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια λόγω Εθνικής Ελλάδος, ωστόσο τη Δευτέρα (23/9) επέστρεψε και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Δράμα. Στο μεταξύ, εκτός προπονήσεων έχουν τεθεί οι Μαρκ Κάρτερ και ο Μάριος Μπατής. Ο πρώτος υπέστη κάκωση στο αριστερό μετατάριο της ποδοκνημικής και πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το τουρνουά. Ο δεύτερος ταλαιπωρείται από οίδημα στο γόνατο, όμως πιθανότατα θα δώσει το παρών στα παιχνίδια του "Ιστορικού".

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Πανιώνιος:

"Στην Δράμα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28, 29/9) θα δοθούν οι επόμενοι αγώνες προετοιμασίας του Πανιωνίου εν όψει της νέας σεζόν.

Οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά, που διοργανώνει ο τοπικός ΚΑΟΔ στο πλαίσιο του εορτασμού για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο «Ιστορικός» θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (28/9, 6 μ.μ.) τον διοργανωτή ΚΑΟΔ και την Κυριακή (29/9) αναλόγως του αποτελέσματος τον νικητή ή τον ηττημένο του άλλου αγώνα του Σαββάτου ΠΑΟΚ – Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφιας.

Ο μικρός τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 4 μ.μ. και ο μεγάλος στις 6 μ.μ.

Ο Βασίλης Καββαδάς, που είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια μετά την συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ενσωματώθηκε από χθες Δευτέρα (23/9) στην προετοιμασία του Πανιωνίου και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Δράμα.

Εκτός των προπονήσεων των «κυανέρυθρων» έχουν τεθεί ο Μαρκ Κάρτερ, που υπέστη κάκωση στο αριστερό μετατάρσιο της ποδοκνημικής και αναμένεται να μην αγωνιστεί στο τουρνουά της Δράμας, και ο Μάριος Μπατής, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και έχει προκληθεί οίδημα. Η επιστροφή του αρχηγού του «Ιστορικού» στην δράση υπολογίζεται σε διάστημα τριών, τεσσάρων ημερών".

Keywords
Τυχαία Θέματα