ΕΥΡΩΠΗ | Τέλος από Σερβία ο Ίβκοβιτς

«Ορφανή» είναι από την Τρίτη (24/9) η θέση του πρώτου προπονητή στην Εθνική Σερβίας, καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι».

«Όπως γνωρίζεται, είχα μία συμφωνία, όχι μια σύμβαση με την ομοσπονδία της Σερβίας και ήμουν εδώ ως το τέλος. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει συμβόλαιο και είχα πει πως θα είμαι προπονητής μέχρι το Ευρωμπάσκετ. Προσωπικά νιώθω ότι μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι, ωστόσο είναι καιρός

να προωθηθούν κάποιο πιο νέοι προπονητές από εμένα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον αντιπρόεδρο, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ωστόσο επέλεξα να πάρω την απόφασή μου πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα για να πάρουν την σκυτάλη νεαροί τεχνικοί. Εύχομαι καλή τύχη σε όποιον έρθει στη θέση μου. Προσπάθησα να είμαι καλό παράδειγμα συμπεριφοράς για όλους. Πρέπει η ομοσπονδία να πάρει στα σοβαρά τους προπονητές που ήταν στο πλάι μου εδώ και πέντε περίπου χρόνια, όπως ο Αλεκσάνταρ Κέσαρ. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει λόγος για βιαστικές αποφάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου ο πρώην πλέον ομοσπονδιακός κόουτς των «πλάβι».

Keywords
Τυχαία Θέματα