ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Καββαδάς, Ντίμπλερ, Νάτζφεϊ και... 2-2!

Ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Καββαδά (14π., 7 ριμ.) και άξιους συμπαραστάτες, τους Ντίμπλερ και Νάτζφεϊ, επικράτησε του Κολοσσού με 88-71 και ισοφάρισε τη σειρά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης σε 2-2.

Ορεξάτοι ξεκίνησαν οι παίκτες του Κολοσσού την αναμέτρηση, που στα δύο πρώτα λεπτά έτρεξαν ένα σερί 0-6. Όμως σε εκείνο το σημείο ο Τζον Ντίμπλερ πήρε το όπλο του και ο Πανιώνιος με την σωστή

του επιθετική λειτουργία και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Κολοσσός έμεινε χωρίς πόντο για 7’30’’ λεπτά, έκλεισε την πρώτη περίοδο όντας μπροστά με 19-11.

Ο Πανιώνιος στην δεύτερη περίοδο συνέχισε να έχει καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα και η διαφορά ανέβηκε ακόμα και στους 12 πόντους (32-20) στο 14ο λεπτό. Εκτός από την περιφέρεια ο Πανιώνιος βρήκε αρκετούς πόντους και από τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος σημείωσε 8 πόντους στην δεύτερη περίοδο, ενώ τον Κολοσσό προσπαθούσε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι ο Νίκος Λιακόπουλος. Το τέλος της περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 44-35.

Αντεπίθεση διαρκείας εξαπέλυσε ο Κολοσσός στην τρίτη περίοδο, με τον Νίκο Λιακόπουλο να ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων στο 25ο λεπτό, διαμορφώνοντας το 50-44. Οι Ροδίτες μείωσαν και άλλο τη διαφορά (52-49) δια χειρός Χάτεν τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος. Ο Νάτζφεϊ και ο Ντίπλερ με δύο διαδοχικά τρίποντα έδωσαν ανάσες στον Πανιώνιο, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει και πάλι με μεγάλη διαφορά (65-52) ένα λεπτό πριν από το τέλος και ενώ ο Κολοσσός είχε χάσει νωρίτερα τον Στιβ Πάνος με πέντε φάουλ. Οι γηπεδούχοι στο τέλος της τρίτης περιόδου προηγούνταν με 68-54.

Σε διαδικαστικό μετέτρεψαν το χαρακτήρα της τελευταίας περιόδου οι παίκτες του Πανιωνίου, επικρατώντας με και κάνοντας το 2-2 στη σειρά. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τελευταία φόρα την προσεχή Τρίτη (22/05) στις 16:00 στο "Βενετόκλειο", με το νικητή να κατακτά την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα