Blue Boys: «Ευχαριστούμε ΑΟΧ και Ρούβα»

Το δικό τους σχόλιο για το κρητικό ντέρμπι έκαναν οι Blue Boys, οι οποίοι με μέσω της ανακοίνωσης ευχαρίστησαν τη διοίκηση του ΑΟΧ για τη δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων, αλλά και τη διοίκηση και τους φίλους του Ρούβα για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΑΟΧ, «Blue Boys»: «Δεν ανέδειξε νικητή το κρητικό ντέρμπι της Football League 2,

καθώς Ρούβας και Α.Ο. Χανιά έμειναν στο 0-0. Λόγω και των διαστάσεων του γηπέδου το παιχνίδι ήταν σίγουρο ότι θα πάει στην δύναμη όπως και έγινε. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν κινδύνεψε καθόλου ενώ είχε και την φάση του αγώνα όταν ο Fabio με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη ο Α.Ο. Χανιά έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πιθαρούλης σε μια φάση όμως που προηγήθηκε αγκωνιά του Ρουμπάκη στον Τζανάκη και δεν είδε η διαιτητής του αγώνα.

Στην Γέργερη βρέθηκαν 100 και πλέον Χανιώτες που συμπαραστάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στην ομάδα μας και τους Blue Boys να δημιουργούμε πολύ ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και να δεχόμαστε δέκτες συγχαρητηρίων από τους φιλάθλους του Ρούβα αλλά και τους ντόπιους δημοσιογράφους!

Υ.Γ.1 Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΠΑΕ για την δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων με πούλμαν.

Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε την διοίκηση και τους φιλάθλους του Ρούβα για την άψογη φιλοξενία».

Keywords
Τυχαία Θέματα