ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Έγραψε ιστορία η Ελευσίνα!

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α1 πανηγυρίζει ο Πανελευσινιακός, ο οποίος έχοντας σε εντυπωσιακή μέρα τον Νίκο Λιακόπουλο (18π.) επικράτησε της Καβάλας με σκορ 87-74.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα έπιασε πολύ υψηλή απόδοση στην Τρίτη περίοδο, η οποία ήταν καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης. Πρώτος σκόρερ των σταχυοφόρων και κορυφαίος ήταν ο Λιακόπουλος με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Ραΐβιο (15π.), Παπανικολάου (13π.) και Δεληγιάννης (12π.). Από την πλευρά της Καβάλας, ο Κόλεμαν (17π.) έκανε ότι περνούσε από το χέρι του και μαζί με τον Μίτροβιτς (16π.) ήταν

οι παίκτες που πάλεψαν περισσότερο.

Το πρώτο καλάθι του αγώνα ήρθε από τον Κόλεμαν για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, που στο 4’ βρέθηκαν να προηγούνται με 8 πόντους (5-13). Ο Πανελευσινιακός ισορρόπησε στη συνέχεια, ωστόσο η Καβάλα διατηρούσε μονίμως το προβάδισμα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +2 (22-24). Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, ωστόσο στο 13’ οι γηπεδούχοι πήραν για πρώτη φορά κεφάλι δια χειρός Νίκου (29-28).

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 44-43, 72-59, 87-74

Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Κυριακόπουλος, Νίκου, Παπανικολόπουλος, Παπανικολάου, Ραϊβιο, Μαγκουνής, Λιακόπουλος, Δεληγιάννης, Καμπ, Τσιάκος, Χιούζ, Αβραμίδης

Καβάλα (Χουγκάζ): Πάνος, Νούναλι, Καλαμπάκας, Μανωλόπουλος, Στυλιανού, Στεφανίδης, Φίαρς, Μίτροβιτς, Γκαγκαλούδης, Κρστέφσκι, Κόλεμαν, Σιμεόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα