ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί"

Το Περιστέρι, μετά τη σπουδαία νίκη του επί του Πανελευσινιακού, θα έρθει αντιμέτωπο με τον Πανιώνιο για την δεύτερη αγωνιστική της Α1 και ο Τζίμης Κουστένης τόνισε πως ο "ιστορικός" είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε για το Κυριακάτικο παιχνίδι:

"Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν και εύκολα. Ο Πανιώνιος

διαθέτει ένα δυνατό σύνολο με εξαιρετικούς Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές, καθώς και πολύπειρο τεχνικό τιμ. Στην έδρα του μάλιστα παρουσιάζεται πάντα ισχυρότερος. Όλα τα παραπάνω τον καθιστούν φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πάντως, εμείς προετοιμαστήκαμε σκληρά γι’ αυτό το ματς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί".

Ο Ανδρέας Κανονίδης με την σειρά του, σχολίασε: "Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα μας καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, μέσα σε μια σκληρή έδρα. Η αλήθεια είναι πως καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και όσο περνά ο καιρός αισθανόμαστε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Σίγουρα ο Πανιώνιος είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο αν εμείς παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα