ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ζοτς: "Σοβαροί με Περιστέρι και μετά... Μακάμπι"

Με συγκέντρωση και σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να αγωνιστούν στο αυριανό (16/3, 19:00, ΝΕΤ) ματς στο Περιστέρι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προσπαθώντας παράλληλα να βγάλει από το μυαλό τους προς το παρόν τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την ερχόμενη εβδομάδα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

"Μπορεί στο μυαλό μας να άρχισε ήδη να βρίσκεται η σειρά

των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και οι αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως πριν από τους αγώνες αυτούς, έχουμε το παιχνίδι με το Περιστέρι, στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά. Ας δούμε πως αγωνιστήκαμε με το Ρέθυμνο... Πιστεύω πως αν παίξουμε εναντίον του Περιστερίου σοβαρά και συγκεντρωμένα, θα είμαστε εξίσου σοβαροί και με την Μακάμπι Τελ Αβίβ".

Με τη σειρά του, ο Ίαν Βουγιούκας δήλωσε: "Έχουμε μία ακόμη αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα πριν στρέψουμε την προσοχή μας 100% στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Γνωρίζουμε πως το Περιστέρι έχει αλλάξει σημαντικά πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Από την πλευρά μας αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε στη νίκη, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, ενόψει και των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, σεβόμενοι τον αντίπαλο που θα έχουμε απέναντί μας, κατανοώντας ότι είναι ο αγώνας αυτός θα είναι ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα