ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σκορδίλης: "Είναι ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες"

Συγκέντρωση και σοβαρότητα είναι τα κλειδιά που θα οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στη νίκη απέναντι στην Μάλαγα στην αναμέτρηση της Πέμπτης (10/01) όπως δήλωσε ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος τόνισε ότι έχει έρθει η ώρα οι "πράσινοι" να επιστρέψουν τα θετικά αποτελέσματα.

"Αντιμετωπίζουμε μια πολύ αθλητική ομάδα, μια ισπανική ομάδα που έχει την ικανότητα να τρέξει στο παρκέ όπως και όλες οι ομάδες από αυτή τη χώρα. Έχουν πολλή ενέργεια στο παιχνίδι τους και μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά το πιο σημαντικό για μας

είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα", δήλωσε αρχικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και συνέχισε:

"Την περασμένη εβδομάδα γνωρίσαμε μια ήττα στην Τουρκία, αλλά τώρα παίζουμε στην έδρα μας κι ό,τι έγινε στην Πόλη μάς δίνει έξτρα κίνητρο για το προσεχές παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε καλά αποτελέσματα για να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα. Έχουμε μια νίκη και μια ήττα. Τώρα είναι ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα