ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα..."

Η πρόκριση στο Top-16 είναι ο πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού και όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης με νίκη επί της Ολίμπια την προσεχή Πέμπτη (29/11) οι "πράσινοι" θα βρίσκονται στην επόμενη φάση, γι' αυτό θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ωστόσο, ο τεχνικός του "Τριφυλλιού" αποκάλυψε ότι οι φιλοδοξίες του δεν περιορίζονται μέχρι εκεί...

«Είναι ένα ακόμη πραγματικά σημαντικό παιχνίδι για μας. Η Ολίμπια

είναι ομάδα που μάχεται μέχρι τέλους σε κάθε ματς. Η αντίπαλός μας έχει το δικό της στυλ παιχνιδιού και πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη βρει το ρυθμό της. Ενας ακόμη λόγος που κάνει το παιχνίδι αυτό ιδιαίτερο για μας είναι το γεγονός ότι αν νικήσουμε, προκρινόμαστε στο Top-16, κάτι που αποτελούσε στόχο μας από την πρώτη μέρα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα και πρέπει για μία ακόμη φορά να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί θα έχουμε κάποιες απουσίες. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο για να καλύψουμε τα κενά. Κερδίζουμε συνεχώς εμπειρίες και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Από τη μεριά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος σημείωσε: «Πρέπει να κερδίσουμε την Ολίμπια και αυτό δεν έχει να κάνει με τα μαθηματικά για την κατάταξη του ομίλου. Ξέρουμε πως χρειαζόμαστε μια νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν πρέπει να έχουμε αυτό στο μυαλό μας. Ανεξάρτητα από τη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγαίνει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη», ενώ ο γκαρντ των «πράσινων» συμπλήρωσε: «Θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι επειδή κερδίσαμε στην Σλοβενία θα τα καταφέρουμε και στο ΟΑΚΑ χωρίς να ιδρώσουμε. Η Ολίμπια είναι καλή ομάδα, μπορεί να γίνει επικίνδυνη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρέπει να κάνουμε ό,τι και στο ματς της Λιουμπλιάνας: να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα