ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: «Συγκεντρωμένοι και ομαδικοί»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ικανοποιημένος από την συγκέντρωση και την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες τους στην άμυνα αλλά και την ομαδικότητα που τους διέκρινε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Ρέθυμνο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Νομίζω ότι στον σημερινό αγώνα ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Όπως έπρεπε να είμαστε. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί ήταν νοκ

άουτ και έκρινε το αν θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση ή όχι. Το πιο σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι.

Και αυτήν την φορά ήμασταν. Ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου αναγκάσαμε το Ρέθυμνο να κάνει πολλά λάθη και να πάρουμε εμείς την διαφορά στο σκορ. Ακόμα, όμως δεν είμαστε έτοιμοι και θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και ομαδικοί», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όλα τα παιδιά θέλουν δουλειά, ειδικά οι νέοι αν και φαίνεται πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Όσο για τον Λουκά, τον βάλαμε στην δωδεκάδα προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδας. Οι γιατροί θα μας πουν πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Ο Νίκος Παππάς από την πλευρά του ανέφερε: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς. Ήταν λογικό να υπάρχει ένα σχετικό άγχος. Δώσαμε την απαραίτητη προσοχή σε αυτό το ματς και τα καταφέραμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα