ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Προσπαθούμε να διαχειριστούμε σωστά τους παίκτες"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο γεγονός πως μερικοί παίκτες των "πρασίνων" είναι πίσω στη φυσική κατάσταση και στην προσπάθεια που κάνει το τεχνικό τιμ για να του διαχειριστεί.

"Είχαμε το μυαλό μας πώς να διαχειριστούμε κάποια παιδιά που είναι πολύ πίσω από φυσική κατάσταση. Θέλουμε να βγάλουν ενέργεια ειδικά στο κομμάτι της άμυνας για όσο αντέχουν αλλά και στην επίθεσή μας. Είμαστε πίσω σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να διαχειριστούμε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους τραυματισμούς μας. Είμαστε πίσω γιατί πολλά από τα παιδιά

μας δεν είναι εκεί που πρέπει από φυσική κατάσταση. Δουλέψαμε με μεγάλη ένταση χθες και προχθές. Πλέον θα ρίξουμε τους ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα της Παρασκευής. Πρέπει να διαχειριστούμε ότι 4-5 παιδιά είναι πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι της φυσικής κατάστασης", ήταν τα λόγια του Πεδουλάκη.

Από την πλευρά των παικτών ο Μάικ Μπράμος είπε: "Είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της Παρασκευής (25/10) με την Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα".

Keywords
Τυχαία Θέματα