ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Ο κόσμος για εμάς είναι έμπνευση"

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει για την δεύτερη αγωνιστική των Ομίλων της Ευρωλίγκας την ιταλική Καντού και ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το ματς της Πέμπτης (18/10), το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

"Καλησπέρα σ' όλους. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με Καντού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Έκανε ήττα στην έδρα της, θα προσπαθήσει

να ρεφάρει. Έχει παίξει και στα προκριματικά και έχει ρυθμό. Προσπαθεί να σετάρει το παιχνίδι του αντιπάλου. Έχει τα δύο πλέι μέικερς που εναλλάσσονται. Έχει κρυφό πλέι μέικερ, έχει και τους εκτελεστές της. Έχει δουλέψει στο pick and roll. Έχει 13 ασίστ μέσο όρο, μεγάλες αριθμός τη δεδομένη εποχή. Έχει όμως κι αδυναμίες. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, κάτι που μας έλειψε στην τελευταία αναμέτρησή μας, για να πάρουμε την πρώτη νίκη μας στην Ευρωλίγκα".

Σε ερώτηση για την κατάσταση που βρίσκεται ο Στέφαν Λάσμε, απάντησε: "Ο Λάσμε είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Περισσότερο μας μπερδεύει. Ακόμη κι αυτοί που έχουμε δουλέψει δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Περπατάμε να πάμε εκεί όπου θέλουμε. Αν είναι έτοιμος, θα τον χρησιμοποιήσουμε, να μας βοηθήσει με ό,τι θυμάται. Θα αποφασίσουμε στις προσεχείς προπονήσεις".

Για την πρεμιέρα των νέων παικτών του Παναθηναϊκού και την πίεση που είχαν:

"Υπάρχουν καταστάσεις που ζούμε, που είναι περίεργες. Θα έχουμε λίγες προπονήσεις μπροστά μας, τα διορθώνουμε όλα μέσα από το βίντεο και θέλουμε να δούμε την αντίδραση των παιδιών. Εχουμε 4-5 παιδιά που έχουν την εμπειρία αλλά όχι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν καλό μάθημα για όλους μας. Βιωματικά τα καταλαβαίνουμε όλα καλύτερα. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος για να πετύχεις τον στόχο σου. Σε κάθε ματς κάνουμε και ένα βήμα μπροστά. Μέσα από τα λάθη μας να βρίσκουμε λύσεις. Ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής βοηθάνε πολύ. Οι Ελληνες προσαρμόζονται, οι ξένοι θέλουν περισσότερο χρόνο. Πρέπει να ξεγράψουν τις συνήθειες τους".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είπε:

"Πρέπει να το κρατήσουμε απ' έξω. Εχουμε μπροστά μας μόνο την Καντού. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό το ματς και δουλεύουμε μόνο πάνω σε αυτό. Εχουμε δύο ώρες βίντεο και 2 ώρες προπόνηση. Να δούμε τα λάθη μας τα χθεσινά και μετά την Καντού. Με τον Αρη είχαμε πολύ λάθος προσέγγιση. Κάποιοι μπορεί να επηρρεαστούν άλλα πρέπει να τους επαναφέρεις. Κοιτάζουμε, λοιπόν, κάθε ματς ξεχωριστά. Εχουμε παραδείγματα, είτε από την προετοιμασία, είτε από τα επίσημα παιχνίδια. Δεν έχουμε βρει αγωνιστικό ρυθμό".

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις του Κώστα Τσαρτσαρή, σχολίασε:

"Γνωρίζω τον Τσαρτσαρή από μικρό παιδι. Ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος. Αυτός κι ο Διαμαντίδης είναι δεμένοι με την ομάδα. Έβαλαν πάνω απ' τα χρήματα την αγάπη τους γι' αυτή. Ήμουν σίγουρος για τον Κώστα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και το έλεγα όλο το καλοκαίρι στη διοίκηση. Αυτοί οι δύο κλείνουν τρύπες. Έχε

Keywords
Τυχαία Θέματα