ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Με την ίδια σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση"

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για την 18η αγωνιστική της Α1 τον Ηλυσιακό (24/02, 19.00) και ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει από την ομάδα του να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος προπονητής, δήλωσε για το κυριακάτικο παιχνίδι:

"Μετά από μια εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα, καλούμαστε να επιστρέψουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για εμάς το πρώτο ζητούμενο είναι να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση και στην αναμέτρηση

με τον Ηλυσιακό. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά, βαδίζοντας όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα: Κοιτώντας μόνο τον επόμενο αγώνα που έχουμε μπροστά μας".

Ο Τζέιμς Γκιστ, δήλωσε με την σειρά του: "Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, επιστρέψαμε στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα με καλή ψυχολογία και το θετικό αποτέλεσμα επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία. Γνωρίζουμε όλοι καλά όμως, πως δεν σημαίνει τίποτα μία νίκη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με συνέπεια την προσπάθεια, να είμαστε εστιασμένοι στο κάθε παιχνίδι, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε μόνο την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να δείξουμε και στην πράξη".

Keywords
Τυχαία Θέματα