ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | "Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό"

Το Περιστέρι φιλοξενείται αύριο (24/2, 17:00) από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Τζίμης Κουστένης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή δεν έχουν τη δυναμική να κοντράρουν στα ίσια τους "ερυθρόλευκους" και τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, ο τεχνικός του Περιστερίου

τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εμφάνιση που πραγματοποίησε στην έδρα της στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στους Πειραιώτες.

"Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι από εκείνα που σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε", δήλωσε αρχικά ο 47χρονος κόουτς και πρόσθεσε:

"Η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία και ειδικά εκτός έδρας είναι τεράστια. Στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι, δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη εμφάνιση κάτι που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν".

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Ψαρόπουλος σημείωσε: "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί ευκαιρία για εμάς, που είμαστε μια άπειρη ομάδα, να κερδίσουμε εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας ορισμένους σπουδαίους αθλητές. Θα επιδιώξουμε να είμαστε μαχητικοί και όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται. Γνωρίζουμε πως ακολουθούν καθοριστικά ματς και πρέπει να είμαστε στον υψηλότερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας".

Keywords
Τυχαία Θέματα