ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Με Μπανκς κόντρα στο Περιστέρι"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό ενώ ενημέρωσε πως ο Μάρκους Μπανκς θα αντικαταστήσει τον Χίλτον Αρμστρογνγκ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Στο πρώτο ημίχρονο μάς έλειπε παρά πολύ η αυτοσυγκέντρωση. Προσπαθήσαμε μέσα από την επίθεση να μπούμε στο παιχνίδι. Βρήκαμε την ευκαιρία να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Παίξαμε ατομικά. Πνευματικά αυτό μπορεί στη συνέχεια να το πληρώσουμε. Στο δεύτερο

ημίχρονο είχαμε ενέργεια, προσπαθήσαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Πανελευσινιακού, κόβοντας τις πάσες. Ηταν καθοριστική η τρίτη περίοδος. Ακολουθεί σημαντική αναμέτρηση με την Ολίμπια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του "τριφυλλιού" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ολα τα παιδιά έχουν διάθεση να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Στην Ευρώπη είναι πιο συγκεντρωμένα. Μετά την Ευρώπη δείχνουμε να μην έχουμε συγκέντρωση. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στον τρόπο σκέψης μας".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν παρέλειψε να ενημερώσει και για την αντικατάσταση του Χίλτον Αρμστρονγκ με τον Μάρκους Μπανκς, ο οπόιος όπως τόνισε ο έμπειρος προπονητής "θα είναι μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. Περιστέρι-Παναθηναϊκός, 2/12). Θα είναι ο έκτος ξένος. Θα αντικαταστήσει τον Αρμστρονγκ".

Ο Χάρης Γιαννόπουλος από την πλευρά των παικτών ανέφερε πως

Keywords
Τυχαία Θέματα