ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Τρέχει... με την Πιερράκος Racing Team

Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία Πιερράκος Γ. και ΣΙΑ ΟΕ, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΑΕ Ηλυσιακός και η ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ Γ.και ΣΙΑ ΟΕ ανακοινώνουν την έναρξη τηςσυνεργασίας τους, για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.

Παράλληλα με την έναρξη

λειτουργίαςτης νέας έκθεσης της εταιρείας στηνπεριοχή Ζωγράφου, Μιχαλακοπούλου 167, η ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ Γ. και ΣΙΑ ΟΕ, που αποτελεί εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της TRIUMPH, δείχνει τον φιλαθλητικό της χαρακτήρα, στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα μας.

Στα πλαίσια του χορηγικού προγράμματος της ΚΑΕ για το 2012-2013 η ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ Γ. και ΣΙΑ ΟΕ θα είναι «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας.

Την ευχαριστούμε και ελπίζουμε σεμια έμπιστη και μακρόχρονη συνεργασία.

ΠΡΟΦΙΛ

Το πρώτοκατάστημα της ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ Γ.και ΣΙΑ ΟΕ ξεκίνησε τη λειτουργία τουτο 1984 στη λεωφόρο Καλαμακίου στον Άλιμο, ως κάθετη μονάδα και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της YAMAHA και της TRIUMPH. Φέτος ξεκίνησε και το νέο κατάστημα TRIUMPH –ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ στου Ζωγράφου, Μιχαλακοπούλου 167.

Είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που εδώ και πολλά χρόνια παρέχειυποδειγματική εξυπηρέτηση, έχει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και παρέχειγραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας μετά από εξονυχιστικό έλεγχο από τουςτεχνικούς της επιχείρησης.

Στα καταστήματα θα βρείτε:
Keywords
Τυχαία Θέματα