ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Δεν μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια"

Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Κίμκι και ο Αργύρης Πεδουλάκης χαρακτήρισε σημαντικό το ματς, γιατί σ' αυτό θα πρέπει η ομάδα του να βρει χαρακτήρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μεταγραφική ενίσχυση του "τριφυλλιού" τονίζοντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα.

"Καλησπέρα σ' όλους. Είναι ένα σημαντικό ματς. Γιατί πρέπει να βρούμε χαρακτήρα. Η Κίμκι βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι, αρέσκεται να τρέχει. Ο βασικός δημιουργός της είναι ο Πλάνινιτς.

Υπάρχει κι ο Λόντσαρ. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες από σετ παιχνίδι ή δεύτερες επιθέσεις, οι οποίοι μπορούν να σουτάρουν. Πρέπει να 'χουμε καλές επιλογές στην επίθεση και καλές επιστροφές στην άμυνα, να μην επιτρέψουμε τα ξεσπάσματα της Κίμκι.Η Κίμκι έχει τον καλύτερο συντελεστή ασίστ/λάθη. Αλλά κάθε αριθμός στατιστικής κρύβει κάποια άλλα πράγματα δίπλα. Παίζει με τρία γκαρντ. Δεν έχει καθαρό 3άρι. Αν διαβάσεις τη στατιστική, χάνει αλλού", ήταν τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για το ματς απέναντι στους Ρώσους.

Για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ικαρο Καλλιθέας είπε: "Στη Γλυφάδα κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Το 'χουμε καταλάβει. Τα ματς αυτά έχουν πολλή τακτική. Εμείς το υποτιμήσαμε. Και το πληρώσαμε. Κάποια πράγματα είναι βιωματικά".

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε:
"Ψάχνουμε κάτι που θα μας βοηθήσει. Η συζήτηση για ένα παιδί (σ.σ Χίλτον Άρμστρονγκ) που παίζει ελάχιστα δε βοηθά σε τίποτα, περισσότερο αποπροσανατολίζει. Η αγορά είναι κλειστή, υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Δεν είναι εύκολο. Δεν μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα πατζάκια όπως στο παρελθόν. Ψάχνουμε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ιδίως το σουτ. Πρέπει να 'μαστε συγκεκριμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα