ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Κοντά στα παιδιά

Ο Ικαρος επισκέφθηκε την Πέμπτη (8/11) το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, οι μαθητές του οποίου αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας της Καλλίθεας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, οΓιάννης Αναγνωστόπουλος και ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης... παρέδωσαν μαθήματα, κάνοντας ένα μίνι μπασκετικό σεμινάριο.

Η ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας αναφέρει:

"Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ επισκέφθηκε, την Πέμπτη 8η Νοεμβρίου, το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, με τους παίκτες του να αποθεώνονται από τους μαθητές

του σχολείου. Ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Κυριάκος Καρακωνσταντάκης έκαναν ένα… μίνι σεμινάριο μπάσκετ σε αγόρια και κορίτσια του 10ου δημοτικού που έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για… μπασκετική μάθηση.

Παράλληλα ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Δώρης Αυγερινόπουλος, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών, Γιάννης Βαλληνδράς ήρθαν σε επαφή με τους δασκάλους του σχολείου, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία, καθώς στόχος του Ικάρου είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα νεαρά παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ.
Όλα τα μέλη της ομάδας μας έπαιξαν και συναγωνίστηκαν με τους μαθητές, τους μίλησαν για τα μυστικά του μπάσκετ, ενώ μοίρασαν αυτόγραφα, δώρα και προσκλήσεις δωρεάν εισόδου για τους εντός έδρας αγώνες του ΙΚΑΡΟΥ σε όλους τους μικρούς μας φίλους.

Τα σεμινάρια αυτά θα συνεχιστούν και σε άλλα σχολεία, με την ελπίδα ο Ίκαρος να φέρει ακόμα περισσότερα παιδιά στον Αθλητισμό και στις ευγενείς αξίες που πρεσβεύει".

Keywords
Τυχαία Θέματα