ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πάνκο: "Δεν παίζει ρόλο η ηλικία"

Πραγματικό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού νιώθει ο Άντι Πάνκο, ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλαίσιο της «media day» των «πράσινων», τόνισε ότι δεν τον προβληματίζει ιδιαίτερα ότι κουβαλάει 35 χρόνια στην πλάτη του.

Παράλληλα, ο Ισπανός φόργουορντ αναφέρθηκε στα κενά που άφησαν ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το τριφύλλι θα παραμείνει ανταγωνιστικό.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο σημαντικό

σύλλογο, που μοιάζει με μια μεγάλη οικογένεια. Και από την πρώτη στιγμή έχω νιώσει πραγματικό μέλος της», ανέφερε ο Πάνκο.

Αφού τόνισε λοιπόν για το θέμα της ηλικίας του (σ.σ. 35 χρονών) πως «δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά το πώς συντηρείσαι ως επαγγελματίας», απάντησε και για το αν ο νέος Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ξαναπάρει τα πρωτεία από τον Ολυμπιακό:

«Όντως θα είναι δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό του Ομπράντοβιτς και των παικτών που αποχώρησαν, αλλά εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και είναι λογικό να θέλουν να τον νικήσουν. Αυτό λοιπόν είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας να τους προσπεράσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα