ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Παίζει το σωστό μπάσκετ ο Κίτσεν"

Πριν από λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ηλυσιακό σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας σεζόν, με τον Άλκη Παππά να εκφράζει την άποψη του για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων", Ντέργουιν Κίτσεν, και να σχολιάζει την εμφάνισή του.

"Αν και από ένα παιχνίδι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και ειδικά από ένα ματς προετοιμασίας, μπορώ να πω ότι ο Κίτσεν παίζει το σωστό μπάσκετ. Στο μεταξύ μας παιχνίδι δεν έκανε

ακραία πράγματα, δεν πήρε τραβηγμένες αποφάσεις, έκανε σουτ, έτσι όπως έπρεπε να τα κάνει, μέσα από το σύστημα της ομάδας", ήταν η αρχική τοποθέτηση του 24χρονου γκαρντ στην εφημερίδα "SportDay".

"Δεν ξέρω αν θα μπορεί να σβήσει κάποιον πολύ καλό επιθετικό, αυτό που είδα όμως είναι ότι στην άμυνα πίεζε πολύ. Έβγαλε πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Γενικώς ο χρόνος θεωρώ ότι είναι υπέρμαχος του Κίτσεν, από τη στιγμή που συνηθίζει όλο και περισσότερο το υψηλότερο επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται πλέον", πρόσθεσε ο Παππάς, ενώ όσον αφορά τη θέση στην οποία αγωνίστηκε ο Κίτσεν στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό εξήγησε ότι "ως επί το πλείστον έπαιξε ως δυάρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα