ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ούκιτς: "Αφιερωμένη στον Ντράζεν..."

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπρέικ» επί του Ολυμπιακού και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αφιέρωσε την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στον αδικοχαμένο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια έφυγε από κοντά μας.


"Είχα ένα ξεχωριστό κίνητρο να παίξω καλά γιατί απόψε συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τον θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς. Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν θα έπαιζα καλά απόψε, γιατί ήθελα να του αφιερώσω μια καλή εμφάνιση", δήλωσε αρχικά ο Κροάτης γκαρντ ενώ αναφερόμενος στη νίκη του Παναθηναϊκού σχολίασε πως "σίγουρα δεν είναι εύκολο να νικήσεις τον πρωταθλητή Ευρώπης στο σπίτι του. Κάναμε το καλύτερο αμυντικό μας παιχνίδι στη σεζόν. Για να πάρεις μια τέτοια νίκη θα πρέπει να βάλεις και κάποια μεγάλα σουτ και εμείς το κάναμε στο τέλος κάποιων επιθέσεων. Κάναμε μόνο το 1-0 και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όσα ματς χρειαστούν. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και θα κοιτάξουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες για να ανταποκριθούμε".

Τέλος, ρωτήθηκε και για τον περιορισμό του Βασίλη Σπανούλη: "Γνωριζόμαστε πολύ καλά αλλά δεν θα μπορούσα να τον σταματήσω μόνος μου. Ήταν ομαδική δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα