ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ντύνεται "πράσινος" ο Μπράμος!

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη σεζόν ο Μάικ Μπράμος, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η "πράσινη" διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, λοιπόν, ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα αποτελέσει το πρώτο απόκτημα του "τριφυλλιού" για τη νέα περίοδο, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται

σύντομα.

Ο Έλληνας άσος αποχωρεί ως ελεύθερος μετά από δύο χρόνια από την Ισπανία και την Γκραν Κανάρια, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου είχε αγωνιστεί με το Περιστέρι (2009-2010). Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έψαχναν τον εκλεκτό που θα καλύψει το κενό του ακριβωπληρωμένου Ρομέιν Σάτο και από ότι φαίνεται τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μπράμου, ο οποίος έχει ύψος 1,96μ. και άνοιγμα χεριών που φτάνει τα 2,13μ.!

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής άσος μέτρησε 9,3 πόντους (84,9% στις βολές, 45,8% στα δίποντα, 34,3% στα τρίποντα), 2,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 23,8 λεπτά κατά μέσο όρο στην ACB, ενώ στο Eurocup κατέγραψε 5,1 πόντους (72,7% στις βολές, 47,4% στα δίποντα, 17,9% στα τρίποντα) και 2,4 ριμπάουντ σε 18,5 λεπτά ανά αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα