ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Να "φορέσει" ξανά τα... καλά του ο Παναθηναϊκός!

Να "πετάξει" από πάνω του την άσχημη εμφάνιση και τη βαριά ήττα στην Πόλη από την Εφές και να φορέσει ξανά το... καλό του ευρωπαϊκό κοστούμι θα επιδιώξει απόψε (10/1, 20.45 Novasports 3) κόντρα στον... πρώην Πάνκο και την πεισμωμένη Μάλαγα ο πάνοπλος Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-16.

Ενδεχόμενη ήττα δυσχαιρένει

την προσπάθεια των "πράσινων" για πρόκριση στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας, γι' αυτό και άπαντες στο "Τριφύλλι" γνωρίζουν ότι η νίκη είναι επιτακτική. Παράλληλα, οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θέλουν να επανέλθουν στις θετικές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας ότι η εικόνα της ομάδας στην Τουρκία ήτανμία κακή παρένθεση.

Φυσικά, το ματς κόντρα στους Ανδαλουσιάνους έχει και την ιδιαιτερότητά του, μιας και δεν πάει πολύς καιρός που έγινε η "τράμπα" Τζέιμς Γκιστ-Αντι Πάνκο ανάμεσα στις ομάδες. Ετσι, ο Πάνκο επιστρέφει για πρώτη φορά μετά την ανταλλαγή ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Γκιστ καλείται να... "σκοτώσει" την πρώην για τα "μάτια" της... νυν!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πάντως, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, μιας και θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και θα δώσει το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας του. Βέβαια, ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι ένα ζήτημα, ωστόσο η παρουσία του, αν μη τι άλλο, διαφοροποιεί τα δεδομένα. Συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάρκους Μπανκς, ο οποίος είναι απόλυτα υγιής -είχε ίωση- και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του "Τριφυλλιού". Ετσι, οι "πράσινοι" έπειτα από αρκετό καιρό θα παραταχθούν και πάλι πάνοπλοι!

Απ' την άλλη, ο Γιασμίν Ρέπεσα δεν έχει να "πονοκεφαλιάζει" για κάποια απουσία και θα προσπαθήσει να επανακάμψει, μετά τις συνεχόμενες ήττες σε Ευρωλίγκα και ACB. Ωστόσο, στις τάξεις των Ανδαλουσιάνων προέκυψε πρόβλημα από το πουθενά, αφού ταλαιπωρήθηκαν αρκετά μέχρι να φτάσουν στην Αθήνα. Και αυτό διότι η αποστολή της ομάδας έκανε 11 ώρες να φτάσει από την Ισπανία στην Ελλάδα! Από τις 08.00 το πρωί της Τετάρτης που ξεκίνησαν, "προσγειώθηκαν" μετά κόπων και βασάνων στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 19.00! Ετσι, ο Ρέπεσα αναγκάστηκε να ξεκουράσει τους παίκτες του, χάνοντας την απογευματινή (9/1) προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Top-16:

Ε' Ομιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάμπεργκ 18:00

Παναθηναϊκός-Ουνικάχα Μάλαγα 20:45

Αναντολού Εφές-Άλμπα Βερολίνου (11/01, 20:00)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις Κάουνας (11/01, 21:45)

ΣΤ' Ομιλος

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ 21:05

Κάχα Λαμποράλ-Μπεσίκτας 21:45

Μακάμπι-Κάχα Λαμποράλ 21:05

Σιένα-Χίμκι (11/01, 21:45)

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (11/01, 21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα