ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ματσιούλις: "Μπαίνουμε αμφότεροι σε νέα φάση..."

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη σε νέα εποχή, με τον Γιόνας Ματσιούλις να χαρακτηρίζει πρόκληση την προσεχή σεζόν και να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το "Τριφύλλι" και ο νεοαποκτηθείς Λιθουανός φόργουορντ των "πράσινων" μοιάζουν...

Ο Γιόνας Ματσιούλις, παραχωρώντας συνέντευξη στην "Lietuvos Rytas" υπογράμμισε:

"Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν, μία πρόκληση τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Εχουμε

ένα κοινό με τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος μπαίνει σε μία νέα φάση της ιστορίας του και εγώ θέλω να κάνω μία νέα αρχή μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου".

Οσο για τους λόγους που επέλεξε το "Τριφύλλι" και δεν επέστρεψε στην Ιταλία και τις προηγούμενες ομάδες του, είπε: "Η Αρμάνι Μιλάνο δεν ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή μου, τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάτι σχετικό. Η Σιένα μείωσε το μπάτζετ της για να φτιάξει νέα ομάδα. Ηθελε να με κρατήσει, αλλά δεν βρήκαμε τη λύση. Μου έκαναν πρόταση, είπα τι ήθελα και τότε ήρθε η καλύτερη προσφορά του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα άλλου επιπέδου, ενώ η Αθήνα είναι μία μεγάλη πόλη και έχεις πολλά περισσότερα να κάνεις. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά ταξίδια, καθώς οι περισσότερες ομάδες παίζουν στην Αθήνα. Η Σιένα έχει πολλά πλεονεκτήματα, υπέροχη ατμόσφαιρα, πολύ καλή οργάνωση, αλλά η απόφασή μου δεν στηρίχτηκε μόνο σε έναν παράγοντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα