ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λάσμε: "Οποιος πλησιάζει στη φροντ λάιν μας, θέλω να τον σταματήσω!"

Ο Στεφάν Λάσμε ήταν απ' τους πρωταγωνιστές της μεγαλειώδους νίκης του Παναθηναϊκού επί της Εφές, σηκώνοντας... τείχος στη ρακέτα του Εξάστερου, μιας και όποιος πλησίαζε τον φιλοδωρούσε με τάπα και ο Γκαμπονέζος σέντερ εξήγησε ότι αυτό που θέλει είναι να βάζει... "στοπ" σε όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά του, για χάρη του "Τριφυλλιού"!

Τα όσα δήλωσε στην SportDay ο Στεφάν Λάσμε:

Για τις πέντε τάπες που φιλοδώρησε

τους αντιπάλους του στο ματς με την Εφές: "Δεν το σκέφτομαι. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Κάθε φορά που κατευθύνεται αντίπαλος στη front line μας θέλω να τον σταματήσω και να την υπερασπιστώ".

Για τη νίκη επί της Εφές: "Ηταν σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Επρεπε να κάνουμε προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί το κάθε λάθος κοστίζει σε αυτό το επίπεδο. Αν καλύπταμε και τη διαφορά, θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός για να μπορέσουμε να έχουμε το αβαντάζ, αλλά σημασία έχει η ουσία. Σημασία έχει ότι νικήσαμε. Πάντως κάναμε κάποια χαζά λάθη που πρέπει να τα διορθώσουμε για τη συνέχεια".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: "Οι φίλαθλοί μας ήταν απίστευτοι. Μας παρέσυραν. Πάντα βοηθούν ακόμα και όταν έχουμε χάσει παιχνίδια μας υποστηρίζουν. Είναι ο έκτος παίκτης μας στο παρκέ. Θα έλεγα ότι νικήσαμε λόγω του κόσμου μας".

Για την υπόθεση πρόκρισης και το ισχυρό προβάδισμα έναντι σε Μάλαγα και Ζαλγκίρις: "Είναι καλό ότι έχασε η Μάλαγα, αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο τη δουλειά μας και θέλουμε να την κάνουμε σωστά. Στόχος μας είναι η πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Δεν χρειάζεται χαλάρωση, αλλά εγρήγορση".

Keywords
Τυχαία Θέματα