ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σπανούλης: "Σοβαρότερος απ' ό,τι όλοι νόμιζαν ο τραυματισμός μου" (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το παρών στην παρουσίαση του NBA 2K14 στη Μαδρίτη την Τρίτη (24/9) και σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube επισήμανε πως οι καλύτεροι παίκτες της Ευρώπης είναι οι συμπαίκτες του στους "ερυθρόλευκους", γι' αυτό στο βιντεοπαιχνίδι θα διάλεγε να χειριστεί την τωρινή ομάδα του, ενώ μίλησε για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

"Ο τραυματισμός

μου ήταν σοβαρότερος από ό,τι όλοι νόμιζαν. Απλώς δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω, επειδή είχαμε τα επίσημα παιχνίδια. Είχα ένα αρκετά σοβαρό διάστρεμμα. Τελικά αποφασίσαμε ακόμα με τον πόνο που ένιωθα, με ενέσεις και θεραπευτική αγωγή να βοηθάω την ομάδα. Τώρα είναι ταλαιπωρημένο το πόδι μου και θα χρειαστώ σίγουρα άλλη μία τουλάχιστον εβδομάδα για να συνέλθω", δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ των Πειραιωτών και συμπλήρωσε:

"Σίγουρα θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει. Με την σωστή θεραπεία και την ξεκούραση πιστεύω στο τέλος αυτής της εβδομάδας να μπω κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, επειδή απομένουν λίγες μέρες μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια και έχουμε το ταξίδι στη Βραζιλία, ενώ έχουμε την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα