ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σλούκας: "Να δείξουμε ότι μάθαμε από την ΤΣΣΚΑ"

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται αύριο (25/2, 17:00, ΝΕΤ) με τον Άρη στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ για την 20η αγωνιστική της Α1, με τον Κώστα Σλούκα να τονίζει πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να εμφανίσουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο μέσα στο παρκέ και να δείξουν ότι έμαθαν από τα λάθη τους στη Ρωσία.

Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ επισήμανε ότι η ομάδα δεν πρέπει να έχει καμία απώλεια ενόψει

του κομβικού αγώνα που ακολουθεί με τη Γαλατάσαραϊ για την 6η και τελευταία εβδομάδα του Top 16 της Ευρωλίγκας.

εμφάνιση στη Ρωσία ήταν η χειρότερη μας φετινή αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να μάθουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε ότι διδαχθήκαμε απέναντι στον Άρη. Σίγουρα το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι είναι αυτό με το μεγάλο ενδιαφέρον, πριν απ’ αυτό όμως πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι απέναντι στον Άρη και να μην έχουμε καμία απώλεια και δεν εννοώ μόνο βαθμολογική".

Με τη σειρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο των Πειραιωτών, Βαγγέλης Αγγέλου, υποστήριξε: "Όπως κάθε παιχνίδι και πριν το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης, η συγκέντρωση και η ετοιμότητα πρέπει να είναι στο μέγιστο βαθμό απέναντι σε μια ομάδα που σίγουρα έχει προβλήματα, αλλά έχει παίκτες με ταλέντο, κυρίως επιθετικό. Μετά τη Ρωσία, η αμυντική λειτουργία ιδιαίτερα βελτιωμένη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο".

Keywords
Τυχαία Θέματα