ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σκέφτεται μόνο το NBA...

Όλο και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο Τζόι Ντόρσεϊ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αφού όπως φαίνεται στο μυαλό του Αμερικανού σέντερ στριφογυρίζει μόνο η προοπτική του NBA!

Ο 28χρονος άσος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι ερυθρόλευκοι… σάρωσαν, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας και την Ευρωλίγκα, με τον ίδιο μάλιστα να κερδίζει το βραβείο

του κορυφαίου αμυντικού της Α1. Γι’ αυτό ο Ντόρσεϊ, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μαϊάμι όπου δοκιμάζει την τύχη του συμμετέχοντας στις προπονήσεις των Χιτ, έχει… βαλθεί να βρει ομάδα στον μαγικό πλανήτη, αφήνοντας τους Πειραιώτες στο… περίμενε!

Μάλιστα, προσφάτως απείλησε ότι θα ρίξει γροθιά σε όσους τον χαρακτηρίζουν με τον Ντουάιτ Χάουαρντ, δείχνοντας ότι το μόνο που σκέφτεται είναι ο τρόπος με τον οποίο θα καταφέρει να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να περιμένει για… πάντα τον παίκτη και θέλει τις επόμενες ημέρες να εισπράξει μια απάντηση από τον Ντόρσεϊ για το αν θα μείνει ή θα φύγει, ή τουλάχιστον να ο Αμερικανός σέντερ να ενημερώσει τη διοίκηση του συλλόγου για τις προθέσεις και το σκεπτικό του. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι είτε θα περιμένουν κι άλλο τον παίκτη, εφόσον ο ίδιος ζητήσει χρόνο, είτε θα βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα