ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πάουελ: "Να ολοκληρώσουμε σωστά τις υποχρεώσεις μας"

Το ΣΕΦ και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα "υποδεχτούν" για πρώτη φορά την ομάδα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για δεύτερη σερί χρονιά, στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας (18/5, 17:00, ΕΤ1). Η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως γιορτινή και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Τζος Πάουελ, ο οποίος τόνισε πάντως ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να κλείσουν με νίκη την κανονική περίοδο.

"Είναι ευχάριστο που θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας μετά την κατάκτηση

του ευρωπαϊκού. Γνωρίζουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε ακόμη μια νίκη ώστε να ολοκληρώσουμε σωστά τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο", δήλωσε ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ.

Από την πλευρά του, ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, υπογράμμισε: "Μετά το παιχνίδι με την Ηλυσιακό έχουμε ακόμη ένα ματς μπροστά μας ώστε να καταφέρουμε να γυρίσουμε τον διακόπτη και πλέον να αφήσουμε πίσω μας οριστικά ό,τι έγινε στο Final Four του Λονδίνου. Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος πως άπαντες στην ομάδα θα το καταφέρουμε ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι από το πρώτο κιόλας ματς του πρώτου γύρου των play off. Ο Απόλλωνας Πατρών είναι μια ομάδα που είτε παίζει στην έδρα της, είτε εκτός, προσπαθεί να βγάλει ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ. Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει και πάλι να αρχίσουμε τα πάντα από την άμυνα μας και να βγάλουμε από εκεί όλη μας την ενέργεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα