ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πάουελ: "Με τον Ολυμπιακό, τα πάντα είναι πιθανά"

Ο Τζος Πάουελ σε δηλώσεις του στη Sportday δήλωσε πως θεωρεί τον Ολυμπιακό ικανό να επαναλάβει τον περσινό του άθλο και πως έχει καλό προαίσθημα εν όψει Λονδίνου. Εμφανίζεται βέβαιος πως η ομάδα του Πειραιά, θα εμφανιστεί έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.


Οι δηλώσεις του Τζος Πάουελ στη Sportday:

Για τη συμμετοχή του στο Φάιναλ Φορ: "Είμαι ενθουσιασμένος, πολύ ενθουσιασμένος, που θα παίξω σε ένα Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Και είμαι επίσης ανυπόμονος να πάμε στο Λονδίνο και να μπούμε στη μάχη. Έχω καλό προαίσθημα".

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: "Μαθαίνω σε κάθε παιχνίδι καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι ολοένα και περισσότερο. Παίζω δυνατά και ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι να περιορίζω τα λάθη. Είμαι σε μία καινούργια διαδικασία με διαφορετικούς κανονισμούς. Από εκείνο το πράγμα, που πάνω από όλα είμαι ευχαριστημένος είναι για το πώς πάει η ομάδα. Μία ομάδα, για την οποία τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν".

Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Ξέρω τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ, τους έχω παρακολουθήσει, και όσο περνάνε οι μέρες από την κατασκοπεία θα τους μαθαίνουμε καλύτερα όπως βέβαια και όλη την ομάδα μαζί. Το βασικό ζητούμενο είναι να είμαστε εμείς όσο το δυνατόν καλύτερα προπονημένοι και έτοιμοι. Πιστεύω ότι τη κατάλληλη στιγμή θα είμαστε αυτοί που πρέπει, και θα είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο".

Για τις μονομαχίες με Κάουν και Κρστιτς στη ρακέτα: "Πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες, δεν χρειάζεται να το λέμε. Όπως, όμως, όλοι οι παίκτες, έχουν και μειονεκτήματα. Σε κάθε τέτοια περίπτωση τα εντοπίζεις και χτυπάς εκεί".

Για την επιλογή του να παίξει στην Κίνα πέρσι: "Σε καμία περίπτωση δεν ήταν λάθος μου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε το lockout στο ΝΒΑ και ήθελα να πάω κάπου να παίξω. Η Κίνα ήταν μία καλή κατάσταση για μένα. Το πού παίζεις δεν έχει ακριβώς σημασία υπό την έννοια ότι πρέπει να έχεις μέσα σου το κίνητρο να προπονείσαι, να παίζεις αυτό που μπορείς και κάθε μέρα που περνάει, να γίνεσαι καλύτερος".

Για την εμπειρία πρωταθλητισμού με τους Λέικερς: "Αυτό, που έχω αποκομίσει ως εμπειρία είναι ότι οι ομάδες πρέπει να μένουν μαζί έως το τέλος. Να υπάρχει ομοψυχία και να παλεύουν όλοι για τον κοινό στόχο. Κάτι, που συμβαίνει στον Ολυμπιακό".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ: "Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Ολυμπιακός και το πώς θα κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Από 'κει και πέρα, θα τα δούμε όλα στο τέλος. Αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ, εννοείται ότι δεν θα πω όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα