ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Να επαναλάβουμε την απίστευτη σεζόν"

Γούρικη αποδείχθηκε η Σάσαρι για τον Ολυμπιακό, καθώς από εκεί ξεκίνησαν όλα πέρσι, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Πειραιωτών Χρήστος Σταυρόπουλος ο οποίος ευχήθηκε οι "ερυθρόλευκοι" να επαναλάβουν τον περσινό τους θρίαμβο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Σάσαρι την Τετάρτη (12/09) στις 21:30 το βράδυ και ο Χρήστος Σταυρόπουλος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης- παρουσίασης του φιλικού τεστ

δήλωσε:

"Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και για την εξαιρετική φιλοξενία. Επιστρέφουμε στη Σαρδηνία με μεγάλη χαρά. Βλέπουμε και πάλι την υπέροχη πόλη σας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Σάσαρι, η οποία έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι θα γίνει εδώ ο τελικός του Eurocup είναι ένα τεστ και εύχομαι στους ανθρώπους της πόλης καλή τύχη. Αυτός είναι ο πρώτος μας σταθμός για φιλικά και στη συνέχεια θα πάμε στο Κάλιαρι και στη Γερμανία ενώ θα αντιμετωπίσουμε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εύχομαι να επαναλάβουμε την απίστευτη σεζόν που κάναμε πέρσι. Η Σάσαρι και η πόλη σας μας έφεραν γούρι μιας και πέρσι από εδώ άρχισαν όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα