ΟΦΗ | Τακιανός: "Θέλουμε τον Μύρωνα Παπαδάκη"

ΟΦΗ είναι ιδέα" δήλωσε σε συνέντευξή του ο προπονητής των Κρητικών, Φώτης Τακιανός, ο οποίος έριξε την "βόμβα" τονίζοντας ότι η ομάδα προσπαθεί να αποκτήσει τον Μύρωνα Παπαδάκη, αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς ο παίκτης έχει υπογράψει στην Καβάλα.

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Athletic Radio 104.2" για τους στόχους της ομάδας, το ματς του Κυπέλλου

απέναντι στο Παγκράτι αλλά και τον Μύρωνα Παπαδάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με το Παγκράτι: "Το παιχνίδι με το Παγκράτι γίνεται κάτω από δύο πολύ δύσκολες συγκυρίες. Η πρώτη είναι ότι έχουμε κάνει ελλιπή προετοιμασία και δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το πρώτο στάδιο ενώ η δεύτερη αφορά το ρόστερ που δεν έχει ολοκληρωθεί. Όπως γίνεται κατανοητό, το παιχνίδι με το Παγκράτι παίρνει περισσότερο τον χαρακτήρα αγώνα προετοιμασίας όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που θα κάνει η ομάδα θα είναι να μπει μέσα και να κερδίσει το παιχνίδι".

Για το αν είναι έτοιμος ο ΟΦΗ: "Στόχος μας είναι να κερδίσουμε ώστε την επόμενη αγωνιστική να υποδεχτούμε το Περιστέρι και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο μας. Ούτως ή άλλως στο κύπελλο οι ομάδες της Α2 παίζουν με λίγες πιθανότητες για διάκριση όμως πάλι τεστάρουν τις δυνάμεις τους και παράλληλα να τις μάθει ο κόσμος, αρκετό διάστημα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος".

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: "Μέσα στο γήπεδο θα παραταχθεί μια ομάδα και μέσα στο γήπεδο θα φορούν τα πρόσωπα που φορούν την φανέλα του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι ιδέα για τους ανθρώπους του Ηρακλείου, καλούμε τον κόσμο, θέλουν να γεμίσουν το γήπεδο και να γνωρίζουν ότι χωρίς την συμπαράσταση τους θα είναι ένα μεγάλο κενό. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει, θα πάνε μαζί και θα στέκονται στο πλευρό μας, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα γιατί γνωρίζουν ότι θα δίνουμε πάντα το 100%".

Για το πρωτάθλημα της Α2: "Έχετε δίκιο σε ότι έχει να κάνει με την διαφορά επιπέδου για το περσινό και το φετινό πρωτάθλημα. Αυτήν την στιγμή η ομάδα βρίσκεται στην φάση της δημιουργίας όπως το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ομάδες. Ο δικός μου στόχος ερχόμενος εδώ είναι να δημιουργήσω κάποιες βάσεις ώστε ο ΟΦΗ να φανεί δυνατός την επόμενη σαιζόν και να πρωταγωνιστήσει. Όσο για την φετινή σαιζόν θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την διοικητική και αγωνιστική αστάθεια των υπόλοιπων ομάδων ώστε εμείς να βρεθούμε ψηλά".

Για την έλευσή του στην Κρήτη: "Θεώρησα ότι η ομάδα του ΟΦΗ μου δίνει την δυνατότητα να δουλέψω έτσι όπως θέλω και αυτό είναι κάτι που δεν μου το δίνουν άλλες ομάδες. Ο ΟΦΗ έχει μια τεράστια δυναμική και νιώθω ότι είναι σαν ένα σπίρτο που θέλει κάτι για να ανάψει. Και αυτό μου βγαίνει μέσα από τους ανθρώπους της ομάδας που την έχουν θεοποιήσει. Όταν υπάρχει κόσμος που την λατρεύει, δικό του γήπεδο και το δικό μου παρελθόν, με κάνουν να νιώθω ότι είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και πως ο ΟΦΗ αποτελεί μια ομάδα – ιδεολογία".

Για τους στόχους της φετινής περιόδου: "Μια χρονιά
Keywords
Τυχαία Θέματα