ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μαζί στο Πόρτλαντ Πρίντεζης-Παπανικολάου!

Στους Μπλέιζερς ανήκουν πλέον ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου! Οι Νικς για να αποκτήσουν τον Ρέιμοντ Φέλτον χρησιμοποίησαν ως ανταλλάγματα τους δύο φόργουορντ του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήγαν... πακέτο στο Πόρτλαντ, αφού ο σύλλογος της Νέας Υόρκης παραχώρησε τα δικαιώματά τους.

Η ομάδα του Μεγάλου Μήλου απέκτησε τον Δεκέμβριο τα δικαιώματα του 27χρονου πάουερ φόργουορντ (2,06μ.) από τους Ντάλας Μάβερικς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής που περιελάμβανε η συμφωνία για την απόκτηση του Τάισον

Τσάντλερ, ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα η New York Post, το κασέ του Πρίντεζη κατέστησε αδύνατο για τους Νικς να τον φέρουν στο ΝΒΑ.

Από την άλλη, ο Παπανικολάου επιλέχθηκε φέτος στο νούμερο 48 του ντραφτ από τους Νικς, με τους φιλάθλους της Νέας Υόρκης να δείχνουν απογοητευμένοι από αυτή την κίνηση. Ο τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου, Γκλεν Γκρίνγουολντ, είπε πολύ καλά λόγια για τον 21χρονο σμολ φόργουορντ (2,06μ.), αλλά τελικά δεν έπεισε τους Νικς να τον κρατήσουν, με τον ίδιο τον διεθνή άσο να είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε περίπτωση να δοκιμάσει να αγωνιστεί στο NBA μετά από το φετινό καλοκαίρι.

Ψάχνεται για τριάρι, στο Μαϊάμι για δοκιμή ο Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει ρίξει όλο το βάρος στην παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ, κοιτάζει παίκτες και για τη θέση 3. Ο Μάρκο Κέσελ αποτελεί παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στους Πειραιώτες, τουλάχιστον μέχρι να συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα. Ο Στράτος Περπέρογλου του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, ωστόσο περιμένει νέα προσφορά από τους πράσινους, ενώ στο Λιμάνι εξετάζεται και η περίπτωση του Γιόνας Ματσιούλις.

Αναφορικά με τον Ντόρσεϊ τώρα, θα βρεθεί στις προπονήσεις των Χιτ, ώστε να δοκιμάσει την τύχη του. Το Μαϊάμι δύσκολα θα μπορέσει να του προσφέρει καλό συμβόλαιο, αφού ενισχύθηκε και με τους Ρέι Άλεν και Ρασάρντ Λιούις, ωστόσο ο Αμερικανός σέντερ έχει μεγάλες φιλοδοξίες και αναμένεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα