ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ίβκοβιτς: "Περίμενα τον Βασιλόπουλο... "

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Καβάλας και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έμεινε ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του.

Για μένα ήταν σημαντικό να ετοιμάσω την ομάδα και να δείξουν οι παίκτες σοβαρότητα και ότι έχουμε την ωριμότητα να διαχειριστούμε μια τέτοια επιτυχία. Είχαμε προβλήματα, αλλά είχαμε καλό έλεγχο παιχνιδιού. Μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή, ήταν δύσκολο

για την Καβάλα να ακολουθήσει. Σε αντίθεση με τα ματς με τη Σιένα που είχαμε υπομονή σε όλη τη διάρκεια, στο σημερινό δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Περιμένω από τους νέους παίκτες μεγαλύτερη συγκέντρωση. Παίξαμε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες και περίμενα πολύ τον Βασιλόπουλο, αλλά είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Προβλήματα είχαν και οι Παπαδόπουλος και Ντόρσεϊ και ελπίζω να είναι έτοιμοι για την αυριανή προπόνηση και να έχουμε ετοιμοπόλεμους 16 παίκτες", ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακου.

Ο Κώστας Παπανικολάου που ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού σημείωσε πως "η Καβάλα έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Οι προπονητές μας μίλησαν και μας εξήγησαν πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς εάν δεν είχαμε συγκέντρωση. Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, ειδικά μετά από μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, παίξαμε καλή άμυνα και ανοίξαμε τη διαφορά. Και αυτό ήταν το κλειδί. Στη συνέχεια ο ρυθμός μας έπεσε με αποκορύφωμα το 4ο δεκάλεπτο στο οποίο ηττηθήκαμε κιόλας. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος και για να το κάνουμε θα πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα