ΚΑΒΑΛΑ | Πρίφτης: "Το παιχνίδι με Πανιώνιο το πιο σημαντικό"

Στην αγωνιστική απραξία της ομάδας του απέδωσε την αγωνιστική εικόνα της Καβάλας κόντρα στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους "ερυθρόλευκους" για την πρόκρισή τους στο Φάιναλ Φορ.

"Θέλω να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ,

αλλά και για τον τρόπο που έχει χτίσει και προγραμματίσει τη φετινή ομάδα. Έχει καλή χημεία και βλέμμα στο μέλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς για έναν μήνα δεν δώσαμε ούτε ένα φιλικό και αυτό μας κόστισε. Ούτε διπλό δεν μπορούσαμε να παίξουμε στις προπονήσεις. Από τη διακύμανση του σκορ, μπορεί να καταλάβει κανείς πως ο Ολυμπιακός χαλάρωσε όταν η διαφορά πήγε στο +31. Εμείς βρήκαμε έτσι μερικούς χώρους και πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια", είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι το επόμενο που θα κρίνει και σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό στο Φάιναλ Φορ".

Ο Μάικλ Τέιλορ με την σειρά του, δήλωσε:

"Για εμάς τώρα υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό θέλουμε να κερδίσουμε. Εμείς δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας και ο Ολυμπιακός προερχόταν από μια μεγάλη πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γι' αυτό. Φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο πως ήμασταν εκτός ρυθμού. Δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να φύγει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει εύκολα καλάθια και εκεί τελείωσε το ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα