ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ένα ακόμα βήμα...

Την πέμπτη νίκη του στο Top 16 της Ευρωλίγκα θα ψάξει απόψε (22/2, 21:00, NS3) ο Ολυμπιακός, ο οποίος για την 8η αγωνιστική υποδέχεται στο ΣΕΦ την Κάχα Λαμποράλ.

Οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν εντός και εκτός έδρας τους Βάσκους στη φάση των ομίλων, ωστόσο στην πρεμιέρα του Top 16 γνώρισαν την ήττα. Σήμερα, όμως, θα επιδιώξουν να... τριτώσουν το καλό

κόντρα στο συγκρότημα του Ζαν Τάμπακ. Οι δύο ομάδες έχουν μέχρι στιγμής το ίδιο ρεκόρ (4-3) και το παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προβλέπεται συναρπαστικό και άκρως ενδιαφέρον.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Κώστα Παπανικολάου να χάνει μία προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα κάνοντας μόνο μερικά σουτ, διότι ανέβασε πυρετό και το επιτελείο των Πειραιωτών αποφάσισε να τον προφυλάξει. Αμφότεροι, πάντως, αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο αποψινό πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Κάχα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζαν Τάμπακ άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο να προσφέρει νεαρό άσο Νταβίντ Γιέλινεκ. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατο, καθώς οι Βάσκοι προέρχονται από δύο σερί ήττες σε Ευρωλίγκα και ACB, από Σιένα και Ομπραντόιρο αντίστοιχα. Απέναντι στον Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, Ολυμπιακό, λοιπόν, θα κυνηγήσουν με νύχια και με δόντια τη νίκη, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, ενώ θα αποτελέσει σίγουρα μια τονωτική ένεση για τη δύσκολη συνέχεια.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Γκουερίνο Τσερεμπούκ (Ιταλία), Τολγκά Σαχίν (Ιταλία) και Νουράν Ρουστού (Τουρκία).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Ε’ Όμιλος

Μπάμπεργκ-Ουνικάχα Μάλαγα 65-68

Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός 73-78

Εφές Αναντολού-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 22/02, 20:00

Ρεάλ Μαδρίτης-Άλμπα Βερολίνου 22/02, 21:45

ΣΤ’ Όμιλος

Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ-Μπαρτσελόνα 60-99

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σιένα 92-61

Κίμκι-Μπεσίκτας 22/02, 17:30

Ολυμπιακός-Κάχα Λαμποράλ 22/02, 21:00, NS3

Keywords
Τυχαία Θέματα