ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ευχές Μώραλη στην αρμάδα του Ντούντα

Τα όνειρα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για μεγάλη πορεία φέτος στην Ευρώπη διακόπηκαν νωρίς, ωστόσο ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μώραλης, έστειλε τις ευχές του στην ομάδα μπάσκετ των "ερυθρόλευκων" για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ώστε να εκπληρώσουν ότι δεν κατόρθωσε το τμήμα ποδοσφαίρου!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Φως", ερωτήθηκε για το φετινό ευρωπαϊκό όνειρο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και ο Γιάννης Μώραλης

αναφέρθηκε στην μεγαλειώδη πορεία της αρμάδας του Ντούντα μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, στέλνοντας μάλιστα και τις ευχές του για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου...

«Θεωρώ ότι πράγματι θα μπορούσε να είχε γίνει η υπέρβαση. Οι διαρκείς καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις δημιούργησαν δικαιολογημένα προσδοκίες. Ιδιαίτερα για μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, σε συνδυασμό και με τον αποκλεισμό μεγάλων ομάδων.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στον τελικό, αλλά στους ημιτελικούς ναι, θα μπορούσαμε. Εκείνο το εικοσάλεπτο με την Μέταλιστ... Ηταν πολύ οδυνηρό. Ομως αυτό που δεν μπόρεσε να εκπληρώσει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει ο μπασκετικός.

Εχει ήδη γίνει το πρώτο βήμα αφού η ομάδα πέρασε στον τελικό μετά την συγκλονιστική νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Και μακάρι να γίνει αυτό γιατί το αξίζει η ομάδα και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα