ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Χάινς: "Σκέφτομαι συνέχεια το πρώτο ματς με τη Σιένα"

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη από την Σιένα και ο Κάιλ Χάινς τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το ματς του πρώτου γύρου και έδωσε το έναυσμα της νίκης μέσα στην Τόσκανη.

Ο Αμερικανός των "ερυθρόλευκων" μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κανάλι Ένα 90,4". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη συνάντηση με τον Μέγιερι: "Φυσικά και ήταν ξεχωριστή στιγμή. Κάθε φορά που συναντιέσαι με κάποιον από ένα διαφορετικό άθλημα είναι κάτι το ξεχωριστό. Εκτίμησα πάρα πολύ αυτό που έκανε

και πραγματικά ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Είναι πρωταθλητής, αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και είναι πολύ σημαντικό να συναντιέσαι με κάποιον που εκπροσωπεί τα ίδια χρώματα, τις ίδιες ιδέες και τον ίδιο σύλλογο με εσένα και έχει φυσικά και τους ίδιους στόχους".

Για το αν είναι μήνυμα για την ομάδα μπάσκετ το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα: "Του το είπα και του ίδιου. Του είπα ότι πως πλέον η πίεση είναι σε εμάς. Του είπα ότι κατέκτησαν το πρωτάθλημα και τώρα όλοι περιμένουν να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Περιμένουν όλοι να πετύχουμε αυτό που πέτυχαν και εκείνοι. Θέλουμε λοιπόν να κάνουμε ότι και πέρσι, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός να είναι πρωταθλητής και στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ για άλλη μια χρονιά".

Για το ματς με τη Σιένα: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Επίσης θέλουμε τη νίκη γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε μετά από την ήττα με τη Μπαρτσελόνα και φυσικά να κερδίσουμε, ώστε να έχουμε πιθανότητες να βγούμε δεύτεροι. Επίσης θέλουμε να νικήσουμε γιατί μας πείραξε πολύ η ήττα στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι και φυσικά τα όσα έγιναν".

Για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: "Φυσικά και το θυμάμαι και το σκέφτομαι συνέχεια από τότε. Το ελέγχαμε απόλυτα και φαινόταν πως θα κερδίζαμε. Αλλά στο τελευταίο ένα λεπτό ό,τι μπορούσε να πάει στραβά για εμάς πήγε και έτσι χάσαμε. Αυτή η ήττα μας έδωσε κίνητρο και ίσως και να μας έκανε καλό τελικά αφού μας αφύπνισε ως έναν βαθμό. Το έχουμε αφήσει πίσω μας. Η ομάδα μας ξέρει να αντιδρά σωστά στα δύσκολα, έχει χαρακτήρα και ποιος ξέρει, μπορεί να μην ήμαστε καν εδώ αυτή τη στιγμή".

Για την έδρα της ιταλικής ομάδας: "Φυσικά και είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και δεν είναι εύκολο να αγωνίζεται κανείς εκεί. Οι οπαδοί τους υποστηρίζουν την ομάδας τους θερμά. Είναι μια γρήγορη ομάδα και παίζουν καλά και πιο γρήγορα μπροστά στο κοινό τους και είναι μια δύσκολη πρόκληση για εμάς αυτό το ματς. Έχουμε παίξει, όμως, φέτος σε πολύ δύσκολες έδρες όπως αυτή της Κίμκι, εκείνη της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Ζαλγκίρις Κάουνας. Τους έχουμε αντιμετωπίσει και πέρσι λοιπόν οπότε πηγαίνουμε εκεί με αρκετή αυτοπεποίθηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα