ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε»

Ο Ολυμπιακός δια χειρός Ματ Λοτζέσκι κατέκτησε το «Rixos Cup» και ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε την αποφασιστικότητα των παικτών του.

«Παίξαμε ένα κλειστό παιχνίδι με παράταση και ήταν η καλύτερη προπόνηση για εμάς. Κάναμε κάποια αμυντικά λάθη, σέβομαι πάρα πολύ τον τρόπο που έπαιξε η Μπεσίκτας, είχε υπομονή στην επίθεση και έδωσε τα ελεύθερα σουτ. Αφήσαμε τον Λόφτον να βρει ρυθμό, αλλά είναι σημαντικό, όπως κάνει πάντα αυτή η ομάδα, αρνηθήκαμε

να χάσουμε. Θέλω να πω τα καλύτερα για τη διοργάνωση του Rixos Cup, ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία και την πολιτισμένη ατμόσφαιρα» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι πρόσθεσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, τους δώσαμε τη δυνατότητα να πάρουν το προβάδισμα. Ήταν καλύτεροι επιθετικά και κυρίως στα ριμπάουντ. Ο Λόφτον έβαζε όλα τα καλάθια, δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε τι γινόταν, στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά, είναι σημαντικό ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, είχαμε υπομονή και στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα