ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Αν δεν γυρίσει υγιής ο Σίμονς, όλα ανοικτά..."

Το νωθρό ξεκίνημα του Ολυμπιακού (για ακόμη μια φορά) στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, εκνεύρισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όσον αφορά το ενδεχόμενο η ομάδα του να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη εφόσον ο Σέντρικ Σίμονς δεν επιστρέψει υγιής, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως ήταν λογικό, αναφέρθηκε στον θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα. "Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα

Μολφέτα και στον Απόλλωνα Πάτρας. Πρόκειται για μια προσωπικότητα που θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ, καθώς ήταν πολύπλευρος άνθρωπος και πολύ σημαντική προσωπικότητα.", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε:

"Ο Απόλλωνας Πάτρας είναι σοβαρή ομάδα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ολοκληρώσαμε το διάστημα που παίζαμε χωρίς κόσμο. Το κίνητρο είναι μικρότερο, όταν μετά από έναν αγώνα με την λάμψη της Ευρωλίγκας παίζεις χωρίς λόγο. Θυμώνω με τους παίκτες μου, αλλά τους καταλαβαίνω. Παραλίγο να κάνουμε παγκόσμιο ρεκόρ. Σε 20-25 προσπάθειες συμπεριλαμβανομένων και των βολών, δεν είχαμε πάρει κανένα επιθετικό ριμπάουντ ως ένα λεπτό πριν από το τέλος. Θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια στο ΣΕΦ. Στα εκτός είμαστε πάντα σοβαροί λόγω του κόσμου. Συλλυπητήρια και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας".

Όσον αφορά για τον Μίρζα Μπέγκιτς κι αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του αλλά και τους Κώστα Σλούκα και Έισι Λο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: "Στο πρώτο διάστημα δεν ήμουν ευχαριστημένος (σ.σ για τον Μπέγκιτς). Δεν είχε ρυθμό. Είναι ένας ειδικός παίκτης. Δύσκολα βρίσκει αντιπάλους να μαρκάρει. Αυτοί οι παίκτες δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι υπεραπαραίτητοι στα μεγάλα παιχνίδια. Θέλαμε ο Σλούκας να βρει ρυθμό, γιατί προέρχεται από δεκαήμερη απουσία. Ο Λο έχει ένα σφίξιμο στη μέση. Αν ο Κατσίβελης δεν είχε στομαχικές διαταραχές, θα έπαιζε. Προτιμήσαμε να μην τον ταλαιπωρήσουμε".

Σχετικά με τον Σέντρικ Σίμονς και το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη, τόνισε: "Ο γιατρός λέει πως σε 7-8 μέρες θα μπει στην προπόνηση. Δεν είχαμε πρόθεση να πάρουμε παίκτη. Η εισήγηση μού ήταν να μην πάρουμε παίκτη κι έγινε δεκτή. Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις για κάθε ενδεχόμενο. Αν γυρίσει και είναι υγιής δεν θα πάρουμε. Αν όχι, τα πράγματα θα είναι αλλιώς".

Επίσης, αναφέρθηκε και στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός και στο γιατί δεν ζήτησαν οι "ερυθρόλευκοι" την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης (30/11) με τον Άρη: "Δεν ζητήσαμε να γίνει Κυριακή. Έχουμε ένα ρεπό τον μήνα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. όσο σημαντική είναι η προπόνηση τόσο είναι και η ξεκούραση".

Τέλος, για το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών του Πρωταθλητών Ευρώπης, ανέφερε: "Μακάρι να το ξεπεράσουμε. Τα σημαντικά που έχει καταφέρει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι οι δύο Ευρωλίγκες και το Πρωτάθλημα. Όχι το ρεκόρ, αλλά σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους".

Keywords
Τυχαία Θέματα