ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Off ο Ζελαμπάλ, on Χέρστον και Μάρτιν

Ο Μικαέλ Ζελαμπάλ δεν θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα», καθώς συμφώνησε με την Κίμκι και ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του σε άλλους παίκτες, ώστε να βρει τον... αντί-Παπανικολάου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έσβησαν από την λίστα τους το όνομα του 30χρονου Γάλλου φόργουορντ και πλέον στρέφονται σε περιπτώσεις άλλων παικτών που βρίσκονται σε αυτήν. Ο Μαλίκ Χέρστον είναι από τους παίκτες που αρέσουν στον Γιώργο Μπαρτζώκα και φαίνεται να καλύπτει τα «θέλω» και τις απαιτήσεις

του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ γνωρίζει καλά την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, μιας και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν κάτοικος Ιταλίας, όπου αγωνίστηκε με την Σιένα και την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Μετά την απόκτηση του Ζελαμπάλ από την Κίμκι στο προσκήνιο επανήλθε για τον Ολυμπιακό και ο Καρτιέ Μάρτιν, ο οποίος βλέπει το όνομα του να ανεβαίνει και πάλι στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Ο 29χρονος Αμερικανός με θητεία σε ΝΒΑ (Μπόμπκατς, Ουόριορς, Ουίζαρντς), Ευρώπη (Αντάλια, Μπενετόν) αλλά και Κίνα (Νόρθιστ Τάιγκερς), αποτελεί έναν παίκτη, ο οποίος με το καλό του σουτ από μέση και μακρινή απόσταση είναι ικανός να δώσει λύσεις «ανοίγοντας» τις αντίπαλες άμυνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα