Ολυμπιακοί αγώνες | Κιριλένκο: "Το χάλκινο μετάλλιο είναι σαν το χρυσό για εμάς"

Πανευτυχής, όπως ήταν φυσικό, ήταν ο Αντρέι Κιριλένκο μετά την κατάκτηση του χάλκίνου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα της Ρωσίας και δήλωσε ότι η τρίτη θέση του βάθρου ισοδυναμεί με το χρυσό μετάλλιο για την Εθνική του ομάδα.


"Είμαι παρα πολύ χαρούμενος. Αυτό το χάλκινο μετάλλιο είναι σαν το χρυσό για εμάς. Ασφαλώς έχει μείνει μια πικρία για την ήττα στα ημιτελικά από την Ισπανία. Αν σε εκείνον τον αγώνα, είχαμε παίξει όπως εμφανιστήκαμε την Κυριακή (12/08) και δεν είχαμε καταρρεύσει στο τέλος, τότε ίσως να βρισκόμασταν στον τελικό. Αλλά καταλήξαμε με το χάλκινο μετάλλιο. Θέλω

να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας, μαζί καταφέραμε τα πάντα", δήλωσε αρχικά ο "ΑΚ-47" και συνέχισε μιλώντας στον τρόπο που θα γιορτάσουν την επιτυχία τους οι Ρώσοι. "Είναι έτοιμο το πρόγραμμά μας, μην ανησυχείς. Τα έχει σχεδιάσει όλα ο Φριτζόν". Στο τέλος ρωτήθηκε για το αν θα δώσει το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. "Εννοείται ότι υπάρχουν πιθανότητες να είμαι εκεί, ανακοίνωσα ποτέ ότι αποσύρομαι;".

Keywords
Τυχαία Θέματα